, Vilkaar og betingelser - KritiPlus

Lejevilkår og Betingelser

KritiPlus

KRAV TIL KØRER

Alle chauffører skal være mindst 23 år gamle og have et gyldigt kørekort.

Alle europæiske kørekort accepteres, for alle andre lande skal du også have et internationalt kørekort.

KØRERS ANSVAR

Lejeren er ansvarlig for at returnere bilen i samme stand som den blev modtaget.

Chaufføren er ansvarlig for at returnere bilen på et bestemt sted og tidspunkt som beskrevet på kontrakten, hvis tilbageleveringen af ​​bilen er forsinket vil der være et ekstra gebyrer.

Hvis lejer ønsker at ændre tid eller sted for aflevering skal han informere KritiPlus mindst 24 timer i forvejen, i højsæsonen er det muligt at bilen er reserveret på forhånd og at lejeperioden muligvis ikke kan forlænges.

KritiPlus er ikke forpligtet til at tilbyde nogen refusion hvis bilen returneres tidligere af lejer.

BRÆNDSTOF

Lejeren er ansvarlig for prisen på det brændstof, der bruges under lejen.
Bilen skal returneres med den samme mængde brændstof, som den blev leveret med.
Eventuelt ekstra brændstof, der er i tanken på returtidspunktet, refunderes ikke til lejer.

FORSIKRING

Alle KritiPlus biler har tredje parts forsikring, i tilfælde af en ulykke er lejer ikke ansvarlig for betaling for skader på andre involverede biler.
For skader på vores bil er kunden ikke ansvarlig hvis der foreligger en forsikrings rapport der siger at skaden på vores bil blev forårsaget af et andet køretøj hvor den anden chauffør var skyld i skaden. 

Ellers gælder følgende forsikrings regler:

  • Chauffører under 23 år er ansvarlige for det fulde skades beløb på vores bil.
  • Chauffører der er 23 år eller ældre har selvrisiko på 500 euro eller mere afhængigt af den lejede bilmodel. 
    Dette betyder at det maksimale ansvar for skader på vores bil under normale kørsels forhold er begrænset til selvrisikoen.

Al forsikrings dækning som nævnt ovenfor er ugyldig hvis bilen blev kørt af en person der var påvirkning af alkohol eller ulovlige stoffer under en ulykke. 
Skader på undervogn eller på dækkene dækkes ikke af nogen forsikring.

EKSTRA FORSIKRING

Der er mulighed for at tegne ekstra forsikring mod et ekstra gebyr, det kan være for at reducere selvrisikoen til halvdelen af ​​det oprindelige beløb eller ingen selvrisiko. 
Du kan se hvad det koster direkte ved reservation, for at blive dækket skal lejer overholde reglerne i kontrakten og følge Grækenlands love med særlig henvisning til begrænsningerne i alkoholforbruget og brugen af ​​ulovlige stoffer.
Forsikringen annulleres også hvis lejer kører bilen væk fra vejen, på stranden eller i bjergene eller et andet område der ikke har en ordentligt vejoverflade, i tilfælde af at bilen er blevet kørt på nogen af ​​disse steder, er det lejerens fulde ansvar for skade på bilen, lejeren eller enhver anden person dækkes her heller ikke af forsikringen.

Brandforsikring - alle biler er forsikret mod utilsigtet brand der ikke er forårsaget på grund af uagtsomhed af føreren.

Tyveriforsikring - alle biler er forsikret mod tyveri, personlige ejendele der er i bilen er ikke dækket.

Dækskader og skader under bilen er chaufførens fulde ansvar.

PERSONLIG

Ulykkes forsikringen dækker medicinske omkostninger og død for lejer og passagerer i tilfælde af en ulykke i lejeperioden, lejeren er ansvarlig for skader eller krav der overstiger forsikrings dækningen.

TRAFIKOVERTRÆDELSER

  • Lejeren er ansvarlig for alle trafikbøder der opstår i lejeperioden.
  • Lejeren skal betale enhver trafikovertrædelse som han er blevet pålagt inden bilen returneres.
  • Betaling af trafik eller parkerings overtrædelser vil blive anmodet om fra lejer selv efter at lejeperioden er udløbet.

TRANSPORT MED BÅD

Transport af vores biler til andre dele af Grækenland med båd er forbudt, medmindre der er forudgående skriftlig tilladelse fra KritiPlus.